Tilmelding til Kulturnatten

I kan stadig nå at tilmelde aktiviteter til Kulturnatten.

Tilmeldingerne er strømmet ind til årets Kulturnat, som i år afholdes fredag den 1. juni- Her vil hele byen summe af aktivitet, og butikkerne holder længe åbent med masser af gode tilbud. Tilmeldingsfristen udløber først den 30. april, så der er stadig tid til at melde sig.

Algade er lang, og Slotstorvet er stort, så der er stadig plads til at byde ind med en aktivitet, hvis du, din forening eller organisation har lyst til at være med til at gøre Kulturnatten så alsidig som muligt.

Igen i år slås Kulturnatten sammen med DGI-festival, og en lang række idrætsaktiviteter vil således være samlet på Slotstorvet og ruinterrænet
Kulturnattens øvrige aktiviteter med musik, line dance, boder osv. vil foregå på Algade, Stentorvet og i de tilstødende sidegader. Beredskabet, der stiller med brandbiler og liftvogn, vil være at finde i nærheden af Algade, så der også i år bliver mulighed for at få et kig på byen i fugleperspektiv.

Som sædvanlig afholdes kunsthåndværkermarked midt på Algade med deltagelse af lokale kunstnere og kunsthåndværkere, som vil vise deres ting frem.
Interesserede kunsthåndværkere kan stadig nå at tilmelde sig.

Borgcentret, Musikskolen, Vordingborg Kirke, Farmorhuset, Røde Kors Huset , Oringe-museet er blandt de faste deltagere i Kulturnatten, som igen i år åbnes med festligt optog ved Avantgarden.

Gå ind på vores hjemmeside www.vordingborg.dk/kulturnat for tilmelding.

Tilmelding skal ske senest den 30. april 2017.