Vandhus en besøgssucces fra start af

På mindre end en uge har mere end 3000 gæstet vandhuset.

Vordingborg Kommunes nyindviede Vandhus er blevet en succes fra starten. Siden Vandhuset blev indviet fredag den 12. oktober har der frem til torsdag den 18. oktober kl. 21 været ikke mindre end 3186 gæster i de 3 bassiner.

Fungerende direktør i Vandhuset Jesper Kjærulf glæder sig over det store besøgstal.

”Det er dejligt at mærke den store interesse for at bruge vores nye vandhus. Mange borgere i alle aldre har været på besøg dels for at se herlighederne - dels for at prøve de dejlige nye faciliteter. Det er også tydeligt at se, at mange bedsteforældre har taget børnebørnene med i svømmehallen i efterårsferien,” siger Jesper Kjærulf.

Bassiner, baderum og sauna er blevet taget rigtig godt imod af de trofaste morgenbrugere. ”Men vi er selvfølgelig kede af de ”børnesygdomme” som et så stort anlæg selvfølgelig også har, men vi arbejder meget på at få de ting der opstår afklaret så hurtigt som muligt,” siger Jesper Kjærulf.

Han tænker specielt på, at Vandhusets 34 meter lange rutschebane er lukket midlertidigt, på grund af en mindre fejl.

”Vi glæder os til at mærke hvordan hele centeret kan få glæde af alle de mangeartede muligheder DGI-huset kan tilbyde. Vi ser frem mod at udvikle og tilbyde nye aktiviteter til Vordingborg kommunes borgere,” siger Jesper Kjærulf.