Velkommen tilflytter – for hele familien

Mere end 1600 invitationer sendt til nye tilflyttere for det sidste halve år.

DGI Huset danner rammen, når Vordingborg Kommune næste gang byder tilflyttere velkommen.

Det sker lørdag den 27. april kl. 9-13, og programmet byder på noget for børn og voksne i alle aldre.

Kan du fristes af en gratis tur i vandhuset? Måske en guidet bustur på Sydsjælland eller Møn/Bogø? Hvad med leg i hallen og slikpose til børnene? Lidt morgenmad. Og en veloplagt borgmester, der fortæller om kommunens herligheder.

Der kommer også fire lokale foreninger forbi, der viser deres aktiviteter frem - selvfølgelig med mulighed for at prøve:

• Street Power

• Vordingborg Karateklub

• Vordingborg Fotoklub

• KiteClub Farø

”Vi har sendt over 1.600 invitationer ud til nye bysbørn over 15 år, der er flyttet til i det sidste halve års tid. Og dem der har børn, må selvfølgelig meget gerne tage dem med,” siger borgmester Mikael Smed.

”Det ligger os meget på sinde, at folk får en god velkomst. Det er anden gang, vi inviterer til sådan et arrangement, og vi håber at se rigtig mange børn og unge med deres forældre og bedsteforældre, ” siger han.

Der bliver naturligvis også rig lejlighed til at stille spørgsmål, få en sludder med lokale politikere eller snakke med en ”nabo”.

Se programmet

Tilmelding senest søndag d. 21. april Af hensyn til det praktiske om busture og mad skal man melde sig til arrangementet. Fristen er søndag den 21. april og tilmelding sker online på www.vordingborg.dk/velkomstarrangement.

Hvis du flyttet til Vordingborg Kommune i andet halvår af 2018 eller i januar og februar 2019, har du fået en invitation i din postkasse – husk at tjek den digitale. Hvis du er flyttet til kommunen i perioden marts og april 2019 er du også velkommen, men den officielle invitation kommer først til det næste arrangement i efteråret 2019.