Vil du have grønne fingre?

Der er nu mulighed for at leje en kolonihave i Vordingborg eller Borre.

Hvis budgettet ikke tillader, at du køber en villa med have, lejlighedslivet er blevet lidt trangt, og du drømmer om selv at dyrke indholdet til din salatskål, så kan en kolonihavehus være løsningen for dig.

Få ro og fred fra den travle hverdag, et lille helle væk fra skærme og smartphones, eller måske har du bare lyst til at føle den unikke danske ”hygge”. Tag din partner, børn, børnebørn eller venner med ud og oplev det skønne haveliv der er i en kolonihave. Kom ud og få jord under neglene og så dine egne grøntsager, som du hen over året kan lave mad af.

En kolonihave giver dig rig mulighed for et hyggeligt socialt udendørsliv. Tag børnene med ud og lege, få frisk luft på kinderne og oplev de små liv som haven er beriget med. Der er simpelthen så meget i haverne børnene kan lære. Som at skabe mad, så et frø, passe en plante, vande, klatre, samle regnvand. Lad dem plukke af planterne og nyde de helt friske grøntsager.

Vordingborg Kommune administrerer tre kolonihaveområder, Fremtiden Vordingborg, Trellemarken Vordingborg og havelodderne i Borre. Der er mulighed for at opføre et lille skur eller drivhus på grundene (gælder dog ikke haverne i Borre).

Regler og vejledning kan du finde på vores hjemmeside. Vi har lige nu ledige haver, så lyder ovenstående noget for dig, kan du finde flere informationer på vores hjemmeside, eller kontakt afdeling for Trafik, Park og Havne på mail: trafikogpark@vordingborg.dk eller telefon: 55 36 25 70.

Haverne i Fremtiden er mellem 150 – 440 m2 og koster 1.200,00 kr. i årlig leje.

Haverne i Trellemarken er mellem 190 – 440 m2 og koster 1.000,00 kr. i årlig leje.

Haverne i Borre er mellem 250 – 550 m2 og koster 250,00 kr. i årlig leje.