VordingBOGmesse i Kulturarkaden

Mød 28 forfattere heriblandt Knud Romer, Marianne Florman og Lotte og Søren Hammer.

Kulturarkaden slår lørdag den 3. november fra 10-16 dørene op for en lokal bogmesse, den første af slagsen. Det sker som følge af et samarbejde mellem Vordingborg Bibliotek og foreningen VordingBOGmesse.

Borgmester Michael Smed åbner messen kl. 10.00.

Hovednavnene er Knud Romer, der er aktuel med sin seneste bog ”Kort over paradis” og søskendeparret Lotte og Søren Hammer, der få dage før messen udkommer med deres seneste krimi ”Mirakelbarnet”. Bogen er især interessant, fordi den udspiller sig i Vordingborg.

Den tidligere håndbold-darling Marianne Florman vil fortælle om vejen til hestens hjerte.

Herudover er der 13 spændende forfattere, der giver fængende foredrag i både Salen og Innovationsrummet i Kulturarkaden. Der bliver talt om alt fra betagende år i Grønland; hvordan man kan spise mere kødfrit; hvordan man holder fast i glæden, til hvordan man enkelt kan snitte smukke træfigurer.

I alt deltager 28 forfattere fra Sydsjælland og Lolland Falster, hvoraf nogle af dem er med i NewPub Sydsjælland eller forfattergruppen StORDstrømmen.

Nogle forfattere har udgivet enkelte bøger, mens andre har et større forfatterskab bag sig. Det vil være muligt at gå rundt mellem standene og tale med de lokale forfattere samt købe deres bøger til en fordelagtig pris og få dem signeret.

Vordingborgskolen er klar med en lille cafe, hvor der kan købes forfriskninger såsom kaffe, kage og sandwich. De lokale boghandlere har ligeledes en stand og er klar med gode tilbud.