Biblioteket på din mobil

Nu kan du få Vordingborg bibliotekerne lige ved hånden med deres nye app.

Med bibliotekets app ”Biblioteket” på din mobil eller tablet, har du altid dit bibliotek lige ved hånden.

Let adgang til at finde og reservere materialer
Det er let at reservere eller se, hvilke biblioteker, der har materialet hjemme. Du kan søge på tværs af fysiske og digitale titler og let hoppe videre til f.eks. eReolen og Litteratursiden. Du har desuden let adgang til din ”lånerstatus” med oversigt over lån, reserveringer og mellemværender samt en oversigt over bestilte materialer, der er klar til afhentning.

Let adgang til at slette reserveringer
Skulle du ikke få brug for dine bestilte materialer, er det let at slette reserveringer. Hermed får den næste bruger hurtigere adgang til bestilte materialer.

Push-beskeder og notifikationer
App´en viser/sender notifikationer om: ”Afleveringsdato nærmer sig”, ”Afleveringsdato overskredet”, reserveringer klar til afhentning samt mellemværender.

Ved installation af appen får du mulighed for at sige ja til at modtage push-beskeder.

Betal med Mobilepay
Har du et mellemværende, kan du nu nemt få det ud af verden med MobilePay.

Lækkert design med masser af inspiration
På forsiden får du inspiration til lån. Inspirationen hentes fra bibliotekernes hjemmeside, eReolen og Litteratursiden. Du finder hylder med inspiration indenfor skiftende emner som Nye romaner”, ”Nye biografier” og ”Nye film”. Endvidere vises bibliotekernes nyheder, arrangementer og åbningstider.

Sådan henter du appen
Hent "Biblioteket" app’en i Google Play eller i App Store Når du har hentet appen, vælger du blot Vordingborg Bibliotekene og logger ind med dit bibliotekslogin (lånerkortnummer / cpr.nummer og pinkode).

Fakta
På landets biblioteker har brugerne taget godt imod app’en, og alene i december er app’en blevet downloadet mere 9000 gange, og der er foretaget mere end 120.000 reserveringer.