Borgermøde om Grønt Præstø

Kom med dine input og vær med til at skabe det Grønne Præstø.

Den 8. september 2020 kl. 18:30-21:00 holder Vordingborg Kommune og Præstø Lokalråd borgermøde om Grønt Præstø. Mødet holdes i gymnastiksalen på Præstø Skole. Efterfølgende er der generalforsamling i Præstø Lokalråd, samt stiftende generalforsamling i Præstø Lokalforum.

Lokalrådet og Vordingborg Kommune ønsker at skabe mere natur på fællesarealerne i Præstø. Men hvad skal der være, og hvordan skal det se ud? Det kan du nu være med til at bestemme. Kom og giv os alle dine ønsker og ideer til Antonibakken, den nye rundkørsel, Jakobshavn og andre steder. Fortæl os hvordan du tænker det skal se ud nu, men også gerne i fremtiden. Hvilken beplantning skal den nye rundkørsel have? Hvad skal der ske fremover med de nuværende stier og grønne områder? Hvad skal de grønne områder på Antonibakken bruges til?

Der er et stort ønske om, at give de grønne områder mere biodiversitet, gennem mere varieret bevoksning, og dermed mere liv. Måske etablere stauder, frugtbuske og -træer i mindre områder hvor det passer ind, og ændre driften, så der findes en balance, så der bliver områder, som bliver holdt pænt, og andre områder, som kan blive vilde med vilje.

Lokalrådet har udpeget fem områder. På mødet vil lokalrådet og kommunen holde oplæg og derefter afholdes workshop, hvor der skal ses nærmere på områderne sammen, og du kan komme med input til, hvordan områderne fremover skal se ud og passes.

Vi håber at se så mange som muligt. Af hensyn til planlægningen – herunder at kunne tage de nødvendige corona-forholdsregler – er det nødvendigt med tilmelding – Du skal tilmelde dig til Trine senest den 5. september. Send en mail til rieo@vordingborg.dk (mærket: tilmelding). Hvis du er forhindret i at deltage, så kan du sende dit input til lokalrådet på mail: klauslindegaard@yahoo.dk