Byforum Vordingborg

Byens ide og projektforum for udvikling inviterer til møde, hvor du kan høre om alt det, der sker i Vordingborg.

Mødet finder sted den 7. november 2019 kl. 18.00 - 21.30 på KFUMs Soldaterhjem, Vestervej 3, 4760 Vordingborg.

På mødet kan du høre soldaterhjemmets leder, Kirsten Andersen fortælle om stedet der er vært for aftenen og du kan få mere at vide om, hvad  Byforum Vordingborg er og kan, når formanden Allan Andersen, filialdirektøren i Møns Bank Vordingborg giver en introduktion.

Kommunens nye anlægsbudget bliver præsenteret af udvalgsformændene Thorbjørn Kolbo fra Kultur, Idræt og Fritid og Michael Larsen fra Plan Teknik.

Jan-Jaap Cramer, Development Manager Vordingborg Havn vil fortælle om Storstrømsbroen og Vesthavnen og kommunens planchef Anja Valhøj kommer til at fremlægge kommunens nye udviklingsplan for Nordhavnen.

Aftenen vil også handle om de nye projekter omkring DGI-huset: Projektudviklingen af et nyt Springcenter i Vordingborg præsenteres af Henrik Barnewitz fra Street-Power og Bjarne Malmros, direktør for DGI Huset Vordingborg og Jesper Kjærulf kommunens kultur- og fritidschef fortæller om gyngerne fra kunstnergruppen Superflex.

Om bymidteforeningen Bycentrum og alt det der sker i Algade fortæller byens eventkoordinator Sacha Keller og succeshistorien om byens Campus-café vil blive beskrevet sammen med de kommende planer for hele stationsbygningen, når byplanlæggerne Vibeke Møgelvang de Neergaard, Elsba Joansdottir Hardlei holder oplæg.

Ved mødet er der også præsentationer af idéer og projekter fra byen: Her vil Lokalrådet med formand Jens Beck-Lauritzen fortælle om en idé for Medborgerhuset i Kirkeskoven.

Der serveres en let aftensmad, kaffe og kage til mødet.

Alle er velkomne – men tilmelding nødvendig på byforum@vordingborg.dk senest den 04. november 2019