COVID-19 præger Den Nationale Flagdag

Kommer til at foregå uden inviterede gæster, men livestreames på Facebook.

Vordingborg Kommune og Vordingborg Garnison har på grund af COVID-19 restriktionerne besluttet, at Den Nationale Flagdag den 5. september 2020, i år afholdes i en reduceret udgave.

Der inviteres derfor ingen veteraner til ceremonien i år, men vi glæder os til at se jer igen 2021, hvor vi forventer at kunne vende tilbage med fuldt program.

Den reducerede udgave vil i år foregå på Slotstorvet kl. 12.00, med en ceremoni som kun består af kransenedlæggelse og taler ved mindestenen, som foretages af borgmester Mikael Smed og garnisionskommandant Johnny Rahbek Thomsen samt to kransegaster. Derudover vil Garnisionens og Hjemmeværnets fane med fanekommandoer være tilstede sammen med Hjemmeværnets trompetist.

Vi opfordrer til at følge vores livestreaming fra Slotstorvet på Vordingborg Kommunes Facebook side. Taler og videooptagelse af ceremonien vil efterfølgende kunne ses på kommunens hjemmeside Flagdagen - Vordingborg Kommune Har du spørgsmål kan Ledelsessekretariatet kontaktes på 55 36 27 23 eller 55 36 27 05 eller på mail ledelsessekretariatet@vordingborg.dk