Fotokunstværk i gave til skolerne

Coronagaver af fotokunstner Tage Klee til kommunens folkeskoler.

I ugen op til sommerferien har afdelingerne på kommunens folkeskoler modtaget hvert sit foto-kunstværk i gave fra kommunalbestyrelsen. Kunstværket er en anerkendelse af de ekstra hensyn og den ekstra tålmodighed, som børn og medarbejdere på skolerne har måttet udvise grundet corona.

Torsdag den 25. juni fik Kulsbjerg Skoles afdeling i Nyråd overrakt deres billede fra kommunalbestyrelsen på vegne af borgmester Mikael Smed. Med til overrækkelsen var også kunstneren bag værket, Tage Klee.

Skoleleder på Kulsbjerg Skole, Nils Nørbo fortæller, at eleverne på Nyråd afdeling har valgt et stemningsfuldt billede af DR. Alexandrines Bro (Mønbroen) med en dramatisk himmel med mørke skyer og udsigt over grønne marker og klart blåt vand.

Det er fotokunstner Tage Klee, som står bag de billeder, som skoleafdelingerne har modtaget. Alle billeder er i formatet 120x80 cm. Både elevråd, medarbejdere og ledere på skolerne har været involveret i udvælgelsen.

Om Tage Klee:

Tage Klee er lokal Fine Art fotokunstner, som arbejder med primært naturmotiver fra ind- og udland. Tage Klee er særlig glad for at arbejde med lys og skygge for at fremhæve de dramatiske effekter i naturen og herigennem give billederne liv. Tage Klee har udstillet på flere lokale gallerier.