Fremvisning af Antonibakken

Indvielse og fremvisning af Antonibakken og 42 byggemodne helårsgrunde fredag den 23. oktober.

Det nye boligområde på Antonibakken i Præstø er nu for alvor ved at tage form. De sidste gravemaskiner har forladt området, og boligselskabet er begyndt at opføre deres rækkehuse.

Vordingborg Kommune inviterer derfor til fremvisning og indvielse fredag den 23. oktober klokken 16-18, hvor alle interesserede er velkommen til at kigge forbi. Der bliver mulighed for at få en uformel snak med borgmester Mikael Smed, medarbejdere fra Vordingborg Kommune, RealMæglerne i Præstø samt repræsentanter fra Initiativgruppen i Præstø. De vil fortælle lidt om området, samt alle fordelene ved at bosætte sig i netop Præstø. Der vil også blive budt på lidt godt fra en pølsevogn, som i dagens anledning også kigger forbi Antonibakken.

Borgmester Mikael Smed glæder sig over, at Antonibakken nu er klar til at blive vist frem:

”Det er jo helt fantastisk, at vi har fået etableret et helt nyt område på Antonibakken, som er et ideelt sted for blandt andet børnefamilier at skabe rammerne for deres base, i kommunen med Danmarks længste kyststrækning. Antonibakken er placeret i gåafstand til Præstø bymidte, skole, indkøb, kultur og havnemiljøet. Ud over det så har Præstø et meget rigt forenings- og kulturliv med noget for alle i alle aldre. Og så kommer man til at bo lige ved toppen af byens grønne vartegn, Antonihøjen, hvor man får en fabelagtig udsigt over den smukke købstad, med de brostensbelagte gader, og udsigten til Præstø Fjord”, siger Mikael Smed.

Realmæglerne i Præstø står også klar til, at tage imod og vise hvilke grunde der er ledige, og hvor solen står op og går ned som er godt at vide, når man skal placere sit drømmehus.

”Hos RealMæglerne i Præstø er vi naturligvis glade for, at Vordingborg Kommune har ønsket vores bistand til at sælge de 42 byggemodne helårsgrunde på Antonibakken – købstaden Præstø’s nye og moderne grønne bydel. Vi har allerede solgt fem grunde, og er klar til at sælge endnu flere. Grundpriserne starter ved blot 495.000 kr. I de kommende måneder vil håndværkerne påbegynde opførslen af de fem køberes nye hjem, som har valgt at bosætte sig i vores charmende by med masser af skøn natur og kyst. Vi glæder os til det begynder at tage form”, siger Kim K. Pedersen fra Realmæglerne i Præstø.

Arrangementet er åbent for alle der har lyst til at kigge forbi. Myndighedernes retningslinjer vil blive overholdt. Derfor er det nødvendigt at man tilmelder sig. Send derfor en mail til anrp@vordingborg.dk inden den 19. oktober kl. 10:00 – I mailen skal du skrive om du kigger forbi kl. 16 eller kl. 17.