Fuldt hus til åbning

Flere end 100 mænd til åbningen af Mænds Fællesskaber.

Mænds Fællesskaber, det nye aktivitetshus i Viemose for alle kommunens mænd på 60+, fik i mandags en god start ud over det sædvanlige. Over 110 mænd valgte at kigge forbi, og det skabte kortvarigt mindre trafikale udfordringer i Viemose.

Selve indvielsen var planlagt til kl. 10.15, men udvalgsformand Mette Høgh-Christiansen måtte skubbe den officielle indvielse, da der skulle findes ekstra borde frem. Dagen bød derfra på utrolig god stemning, musik, oplæg, hyggelig snak og pølser fra pølsevognen til frokost.

Hygge og aktiviteter allerede fra på mandag

Mænds Fællesskaber er mændenes eget hus, og der er allerede en lang række aktiviteter i og ude af huset på programmet. Allerede på mandag er der blandt andet planlagt madhold, forskellige spil, musisk sammenspil og gåtur. Og så er der, måske som det vigtigste, hele dagen plads til løs snak og frisk kaffe på kanden. Frokost og ostemadder kan købes til en rimelig pris.

Man kan se alle planlagte aktiviteter på Mænds Fællesskabers hjemmeside: www.vordingborg.dk/mand. Alle aktiviteter er gratis, men enkelte kræver tilmelding. Og på eksempelvis madholdet ”splejser” man til madudgifterne.

Alle er velkomne med idéer til aktiviteter i huset og sætte dem på ”idétavlen” i huset.

Kig forbi

Man er meget velkommen til at kigge forbi Mænds Fællesskaber, hver mandag fra kl. 10-15 – dørene er åbne for alle. Man er også meget velkommen til at ringe til Kristina Petersen på tlf. 40 18 15 81 og høre mere om Mænds Fællesskaber.

Og der kan læses meget mere på hjemmesiden: www.vordingborg.dk/mand.

Adressen på Mænds Fællesskaber er:

Egnshuset Viemose Viemose Gade 7 4771 Kalvehave

Åbent hver mandag fra kl. 10-15 – kun lukket på helligdage.

Busrute 660R fra Vordingborg/Stege og rute 669 fra Lundby/Præstø/Mern kører næsten lige til døren (ca. 500m at gå fra bus 660R). Find busstiderne på www.rejseplanen.dk.