Halloween i Vordingborg

Udvalget for Bosætning, Økonomi og Nærdemokrati har bevilget 45.000 kr. til et Halloween event i Vordingborg.

Udvalget for Bosætning, Økonomi og Nærdemokrati har bevilget 45.000 kr. til By Centrum Vordingborg til gennemførelse af en event i efterårsferien i forbindelse med fejringen af Halloween. Temaet for eventen er en udforskning af Harry Potter universet, hvor der vil være mulighed for at komme i ”troldmandsskole”, ”tryllestavsværksted” og afprøve sine evner inden for ”eliksirbrygning”. Der vil ligeledes være muligt at møde nogle af figurerne i Harry Potter universet ned gennem Algade.

Derudover vil der blive afholdt den traditionelle troldejagt i butikkerne, flødebollekast på Slotstorvet og være muligt at møde Politi- og brandbiler i bybilledet. Alle byens butikker vil naturligvis være åben under eventen.

Erfaringerne fra sidste år var, at aktiveringen af publikum var en stor succes og specielt løbet ”Horror Run” i Algade fik mange positive ord med på vejen. Derfor udbygges aktiveringen af publikum yderligere, og i lighed med sidste år vil det også i år være muligt for de besøgende at evaluere eventen.

Efterårseventen finder sted i Vordingborg by i dagene onsdag den 16. til og med torsdag den 17. oktober.