Klassisk koncert for børnehaver

Ensemble Storstrøm giver to helt særlige koncerter tilrettelagt for børnehavebørn den 22. maj.

Der venter børnene en forestilling med trolde, svaner og fabelagtige toner, når ensemblet optræder sammen med Ulla Britt Simonsen. Børnene hører, hvordan dyr kan beskrives i musik, og de kommer i cirkus og oplever musikerne og deres instrumenter på helt nye måder.

Ensemblet arbejder utraditionelt på at udbrede kendskabet til klassisk akustisk musik ved at tilsætte performance, formidling og pædagogik. Med det greb har musikerne udviklet koncertformer, der henvender sig til bestemte målgrupper og altså også til de alleryngste.

”Vi lærer de helt små at lytte til musikken og giver dem en oplevelse af at god musik og en god historie hører sammen”, fortæller ensemblechef Claus Due.

Koncerten består af en række små sammenhængende fortællingerne, der understøttes af musikken og formidles af Ulla Britt Simonsen, som engagerer det unge publikum, så de lytter med hele kroppen.

Ensemble Storstrøm giver to koncerter i Vordingborg. Begge koncerter foregår i festsalen på Iselingeskolen den 22. maj. Første koncert starter kl. 9:30. Anden koncert starter kl. 10:45.