Kommunalbestyrelses- møde i Jungshoved aflyst

Mødet holdes i stedet på Vordingborg Rådhus. Borgere opfordres til IKKE at møde op.

Risiko for at sprede smitte med Coronaviorus gør, at det er besluttet at kommunalbestyrelsemødet den 25. marts IKKE holdes i Jungshoved, men på Vordingborg Rådhus. Borgere opfordres til IKKE at møde op, men at følge mødet på Kommune-TV, og indsende spørgsmål til spørgetiden via mail eller post.

På grund af risiko for Coronasmitte afholdes kommunalbestyrelsesmødet onsdag den 25. marts ikke i Jungshoved, som ellers planlagt, men på Vordingborg rådhus.

”Det er vi selvfølgelig kede af, for det har været en stor succes, at afholde et par kommunalbestyrelsesmøder om året ude i lokalområderne. Men situationen gør, at vi som ansvarlig myndighed skal tage alle de forholdsregler, som vi kan for at undgå risiko for smittespredning. Derfor denne beslutning” siger borgmester Mikael Smed.

Til kommunalbestyrelsesmødet den 25. marts opfordres borgere til IKKE at møde op for at overvære mødet, men til i stedet at se det direkte på Kommune-TV eller på kommunens Facebookside Facebook.com/storbyensforhave. Et link til Kommune-TV ligger på Vordingborg.dk under politik/kommunalbestyrelsen. Udsendelsen kan også tilgås via linket https://vordingborg.kommune-tv.dk/watch/3788

Spørgsmål til punktet spørgetid bedes sendt pr. mail eller brev til Ledelsessekretariatet@vordingborg.dk eller Ledelsessekretariatet, Vordingborg Kommune, Valdemarsgade 43, 4760 Vordingborg.

Se mere om Vordingborg Kommunes foranstaltninger for Coronavirus på vordingborg.dk