Live-møde med borgmester Mikael Smed på Facebook

Fredag den 3. april kl. 11 kan du stille spørgsmål til coronasituationen.

Kan jeg få min byggesag behandlet, når nu byggesagsbehandlerne er sendt hjem? Kan jeg få mit barn i nødpasning, hvis dagtilbuddene også skal være lukket efter påske? Hvorfor må jeg ikke besøge min mor på plejehjemmet?

Der opstår hele tiden nye spørgsmål i denne corona-tid, hvor dagligdagen er blevet vendt på hovedet for rigtig mange borgere her i Vordingborg Kommune. Kommunens hjemmeside www.vordingborg.dk bliver opdateret dagligt med svar på mange af spørgsmålene, og som noget helt nyt går Vordingborg Kommunes borgmester Mikael Smed fredag den 3. april kl. 11.00 Live på kommunens Facebookside, for efter bedste evne, at svare på spørgsmål fra kommunens borgere.

Borgmester Mikael Smed ser frem til at afprøve den nye måde at møde borgerne på:

Den nuværende situation, hvor vi skal gøre alt, hvad vi kan for at bidrage til at undgå smittespredning og holde fysisk afstand til hinanden har betydet, at vi skal finde nye måder at kommunikere med hinanden på. Der er heldigvis mange muligheder for at flytte vores møder og kommunikation over på digitale platforme. Et af de steder er Facebook, som vi i Vordingborg Kommune i forvejen bruger aktivt til at kommunikere med vores borgere. Så nu vil jeg gerne invitere alle interesserede ind til et live-møde, hvor jeg vil gøre, hvad jeg kan for at besvare de spørgsmål, som lige nu presser sig på hos alle dem, som har fået vendt op og ned på dagligdagen. Jeg håber, at rigtig mange vil deltage ved at gå ind på vores Facebookside kl. 11.00 fredag formiddag og stille spørgsmål undervejs” siger Mikael Smed.

Alle interesserede kan se med fredag den 3. april kl. 11.00 på Vordingborg Kommunes Facebookside www.facebook.com/storbyensforhave og stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet.

Livemødet med borgmesteren er planlagt til at tage højst 30 minutter. Hvis man ikke har mulighed for at følge mødet live kl. 11, er der efterfølgende mulighed for at se live-mødet på kommunens Facebookside. Der er også allerede nu mulighed for at stille spørgsmål til borgmesteren på facebooksiden.