Musikalsk gave til bosteder fra udvalg og borgmester

Gårdkoncerter med M.C. Hansen og andre musikere underholdt.

Gårdkoncerter med M.C. Hansen og andre dygtige musikere skal give beboere på bosteder og brugere på væresteder og Social virksomhed i Vordingborg Kommune en hyggelig stund

Beboere på bosteder og brugere i væresteder samt Social virksomhed under Vordingborg Kommunes afdeling for Psykiatri og Handicap fik i dagene op til Kristi Himmelfart en musikalsk gave fra borgmesteren og Udvalget for Social og Psykiatri. De mange beboere i døgntilbud har savnet familiebesøg og deres normale hverdag under den lange tid med corona.

”Der har været mange aktiviteter i corona-tidens 1. fase, hvor vi har set stor opfindsomhed og ikke mindst stor tålmodighed hos beboere, brugere i dagtilbud og ansatte. Det ville vi gerne sige stor tak for med musik rundt omkring”, siger Jesper Berring-Poulsen, udvalgsformand for Social og Psykiatriudvalget. Han var derfor meget glad for at M.C Hansen og hans musikere sagde ja, da det var lidt udenfor deres koncept, som er målrettet plejecentrene i Danmark.

Jesper Berring Poulsen siger videre ”når nu borgmesteren havde givet en gave til alle plejecentrene i form af et stort indrammet billede, så synes jeg også, at beboere på vores bosteder og brugere på væresteder og dagtilbud skulle have en gave. De har også savnet hverdagen og deres familier under Corona-krisen.” ”Derfor aftalte jeg med borgmesteren og mit udvalg, at gaven i dette tilfælde skulle være gårdkoncerter. Jeg er ikke i tvivl om, at vores beboere og brugere i dagtilbud vil nyde at få et afbræk i denne coronatid med en god halv times underholdning af dygtige musikere, som M.C Hansen og hans musikere. Selvfølgelig med sikker afstand,” slutter Jesper Berring-Poulsen.

Gårdkoncerterne vil blev holdt i forskellige tilbud. Desværre måtte man på grund af vejret aflyse mandagskoncerterne i Stege, men man fik gennemført koncerterne i Vordingborg tirsdag og Præstø onsdag.