Ny borger- og arbejdsmarkedschef

41-årige Lotte Svilling ansat som ny borger- og arbejdsmarkedschef

Blandt et stærkt ansøgerfelt har Vordingborg Kommune ansat Lotte Svilling som ny borger- og arbejdsmarkedschef.

41 årige Lotte Svilling har de sidste seks års været afdelingsleder på beskæftigelsesområdet i Vordingborg Kommune.

"Ved valget af Lotte Svilling i et stærkt ansøgerfelt har vi fået en chef, der har stor faglig indsigt og erfaring," siger Social- og Arbejdsmarkedsdirektør Helle Linnet.

Lotte Svilling har, udover at have ansvar for dagpengeindsatsen, kontanthjælpsområdet og integrationsområdet haft ansvar for flere store projekter. Der har bl.a været fokus på samarbejdet med borgerne og på opstarten af en hel ny tværgående enhed på ungdomsrådet. Med 10 år som sagsbehandler og 10 år som leder har Lotte Svilling samlet 20 års erfaring fra social og beskæftigelsesområdet. Udover Vordingborg kommune har Lotte Svilling erfaring med fra Skovbo, Holbæk, Kalundborg og Glostrup Kommuner.

"Vi ved derfor, at vi får en chef, der kan medvirke til, at de ledige borgere får de bedste forudsætninger for at kunne komme i job. En af forudsætningerne bygger på det tværfaglige samarbejde, hvor Lotte Svilling har udvist et særligt engagement, da indsatsen på social, sundhed og arbejdsmarkedsområdet for nogle borgere hænger meget sammen. Den usædvanlige situation med coronavirussen med flere ledige betyder, at der i den kommende tid er brug for en ekstraordinær indsats. Derfor glæder vi os over, at Lotte Svilling kender organisationen og opgaven," siger Helle Linnet.

Lotte Svilling tiltræder som borger- og arbejdsmarkedschef den 1. juni 2020.