Nyt fra biblioteket uge 19

Facebook og Nyhedsbrev og hvornår åbner biblioteket?

Følg Vordingborg Bibliotekerne på Facebook eller modtag bibliotekets nyhedsbrev

Få inspiration til din læsning og få nyheder fra bøgernes verden, bliv klogere på bibliotekets tilbud og bliv opdateret på bibliotekernes mange aktiviteter og arrangementer. Alt dette får du, hvis du følger Vordingborg Bibliotekerne på Facebook. Du finder biblioteket her: https://www.facebook.com/Vordingborg-Bibliotekerne-261708497196161/

Er du mere til Makerspace og teknik, så har de deres egen Facebookside, som du finder her: https://www.facebook.com/groups/makerspacevordingborg/

Biblioteket sender ca en gang om måneden nyhedsbrev ud til Biblioteksklubbens medlemmer. I nyhedsbrevet bliver du opdateret på primært voksenarrangementer og hvilke projekter, biblioteket er engageret i. Når du er medlem af biblioteksklubben, får du rabat på billetter og en gratis drikkevare til bibliotekets arrangementer. Du bliver medlem af biblioteksklubben ved fysisk henvendelse (når der er åbent igen) eller ved at sende en mail til bibliotekerne@vordingborg.dk.

Hvornår genåbner bibliotekerne?

Forhåbentlig genåbner bibliotekerne mandag d. 11. maj og sandsynligvis vil der være visse forholdsregler. Du kan følge med på vordingborgbibliotekerne.dk, hvor du finder de nyeste informationer.

På hjemmesiden kan du desuden blive inspireret til din næste læsning, hvor der pt. er temaer om læsning på eReolen. Du kan også finde masser af boganbefalinger og forfatterportrætter på Litteratursiden.dk, så du ved, hvilke bøger du skal have med hjem, når genåbningen er en realitet.