Nyt fra biblioteket uge 21

Stor gensynsglæde og digital makerspace.

Gensynsglæden er stor

Mandag d. 18. maj åbnede alle Vordingborg Bibliotekerne igen efter at have været lukket siden 12. marts. Bibliotekernes personale møder borgere, som er meget glade for åbningen og som låner lige så store mængder materialer med hjem, som de har haft stående hjemme i lukkeperioden. Gensynsglæden er stor.

Mange materialer har overskredet afleveringsfristen, men da der først bliver tilskrevet gebyrer fra mandag d. 8. juni, er der god tid til at aflevere i.

Det selvbetjente bibliotek holder desværre fortsat lukket og derfor er bibliotekernes åbningstid udvidet til og med lørdag d. 6. juni. De er som følger:

• Vordingborg Bibliotek holder åbent alle hverdage kl. 9-18 og lørdag kl. 10-13.

• Møn og Præstø Bibliotek holder åbent mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10-16 og torsdag kl. 10-17.

• Lundby Bibliotek holder åbent mandag og onsdag kl. 12-17.

• Borgerservice på Præstø og Møn Bibliotek holder fortsat lukket og der henvises til Borgerservice i Vordingborg.

Savner du Makerspace?

Makerspace er én af de aktiviteter, som fortsat holder lukket, men hvem sagde digital? Hver tirsdag og torsdag fra kl. 19, kan du koble dig på hygge og undervisning med Steen og Lars. Du skal gå via Facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/makerspacevordingborg/, hvor du kan finde link til Teams, hvor du kan nørde lidt med andre. Tirsdag er der Makerspacehygge med Steen og torsdag underviser Lars i programmering. Så vil du blive klogere på Micro:bit, Arduino m.m. så kig endelig forbi og vær med.