Nyt fra biblioteket uge 33

Efterårets voksenarrangementsprogram og læsekonkurrence for børn og unge.

Efterårets voksenarrangementsprogram er klar

I hjemsendelsen og hen over sommeren har bibliotekets personale knoklet for at få efterårets arrangementer på plads og det er der kommet et spændende program ud af.

Foruden de faste aktiviteter, morgensang og brætspilscafé, så byder efteråret blandt andet på foredrag om Vordingborgs natur; et sprogshow om det danske sprog; Lars Nyhuus fortæller om at leve et år i vildmarken; Jesper Clemmensen fortæller om sin nyeste bog ”Afhopperne”; bliv klogere på det amerikanske valg med Niels Bjerre-Poulsen; forfatter Tom Buk-Swienty fortæller om Karen Blixen og du kan komme til inspirationsaften for læsekredse samt blive præsenteret for en række gode læseoplevelser i efterårets bogcafeér. Forårets aflyste foredrag med Lone Theils, Maria Helleberg og Trine Ross kan på nye datoer opleves i efteråret.

Du kan læse mere om arrangementerne på vbdetsker.dk, hvor du også kan hente eller købe din billet.

Børnearrangementerne kan du læse mere om i næste uges nyhedsbrev.

Læsekonkurrence for børn og unge

Det er ved at være sidste chance, hvis dit barn skal være med i konkurrencen om at tømme en boghandel på 5 minutter, hvilket er hovedpræmien i konkurrencen ”Sommerbogen 2020”.

Man kan deltage i konkurrencen, hvis man er mellem 6 og 15 år. Alt man skal gøre er at læse 3 bøger og udfylde 3 anmeldelseskort samt et udfordringsark.

Arket kan du få på biblioteket eller printe det selv her.

Udfordringsarket skal være afleveret på biblioteket senest lørdag d. 22. august, så det kan stadig nås.