Nyt fra biblioteket uge 34

Drønspændende efterårsprogram for børn og genåbning af IT-cafeen.

Et drønspændende efterårsprogram for børn

Er I klar til at se inspirerende teater, danse til livlige rytmer eller være med i kreative workshops?

Efterårets børnearrangementer er klar til at skabe uforglemmelige oplevelser for både børn og voksne. Der er mulighed for at ryste de dvaske danseben, når Ulla Abdullas Cocobongo Band giver den hele armen med skøn musik, som det er umuligt at sidde stille til. Derudover er der et bredt udvalg af teaterforestillinger for store og små børn. Oplev levende teater om kærlighed, døden, venskab og meget mere, når rigtige mennesker spiller rigtig teater for børn og deres forældre.

I skal også komme forbi til vores kreative workshops, hvor der udsmykkes sten, pyntes honninghjerter og modelleres flotte figurer i voks.

IT-caféen er åben igen

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bruge en pc, få hjælp til iPad eller tablets, smartphones eller lignende, så er IT-caféerne igen åbne på Møn og Vordingborg Bibliotek.

Caféerne drives af bibliotekets ansatte og frivillige, der står parate til at hjælpe med stort og småt. Der ydes dog ikke hjælp til tekniske spørgsmål og til opsætning af pc eller installation af hard- og sofware.

IT caféerne kræver ikke tilmelding, så du møder bare op. Du kan få hjælp hver torsdag på Møn Bibliotek kl. 9.30-11.30 og på Vordingborg Bibliotek hver torsdag kl. 11-13.