Nyt fra biblioteket uge 36

Brætspilscafe, familiekoncert og åbent hus i Makerspace

Det sker på biblioteket

Elsker du brætspil? Så er brætspilscafé måske lige noget for dig. Den anden onsdag i måneden stiller biblioteket stakkevis af brætspil frem, hvor der er rig mulighed for at prøve forskellige spil. Vi slår dørene op næste gang onsdag d. 9. september kl. 19-22.30, hvor du kan komme alene eller tage en ven med. Brætspilscaféen er for unge og voksne, og der er altid én at spille med.

Fredag d. 11. september er første gang, der er familiekoncert i efteråret. Det sker, når Ulla Abdullas Cocobongoband gæster Bio Bernhard kl. 16. Der bliver med garanti masser af rytmer og spas. Til alle bibliotekets arrangementer gælder det, at man skal huske at rekvirere en billet på forhånd. På grund af afstandskrav er der et begrænset antal billetter til rådighed og det anbefales derfor, at du køber billetter i god tid.

Åbent hus i Makerspace Vordingborg

Hver tirsdag og torsdag i september måned er der Åbent Hus i Makerspace Vordingborg fra kl. 18.30 – 21.00. Her kan du få en introduktion til alle de teknologier, som Makerspace rummer. Har du lyst til at lære nyt, så er Makerspace Vordingborg noget for dig. Vi byder på saft, kaffe, the og kage, så du har energi til at få ideerne til at gro.

Makerspace Vordingborg er en gruppe borgere i alle aldre, der mødes for at vidensdele, diskutere og udvikle ideér, lave spændende projekter, få et netværk med mange kompetencer og ikke mindst lære nyt og hjælpe dig til at fuldføre din idé. Du kan læse mere på www.msvb.dk

Makerspace Vordingborg mødes i innovationsrummene på 1. sal i Vordingborg Bibliotek, Kulturarkaden hvor der først og fremmest arbejdes med at:

• tegne, gravere og udskære med lasermaskiner i mange forskellige materialer. F.eks. træ, glas, læder, papir, karton m.fl.

• tegne og printe i 3D i flere forskellige programmer

• programmere robotter med MicroBit og Arduino (programmer)

• cnc-fræsning til hobbybrug • folieskæring og varmepresse

• lodning

Herudover har vi løbende spændende foredrag og ekskursioner, som kan ses i kalenderen på www.msvb.dk. Alle er velkomne og er du under 13 år skal du følges med en voksen over 18 år.