Onsdagsturen: Naturperler og bevægelse - hver onsdag

3 forskellige ture i alle dele af kommunen.

Onsdagsturen: Naturperler og bevægelse - hver onsdag! 3 forskellige ture – hver onsdag – med erfaren naturvejleder. Turene foregår i alle dele af kommunen og er en unik mulighed for at kombinere unikke naturoplevelser og skjulte naturperler med en god gåtur.

Efter en længere coronapause, er Onsdagsturen i fuld gang igen.

Skulle Onsdagsturen været gået din næse forbi, så er Onsdagsturen er en kombination af fantastiske naturoplevelser og en god gåtur. Turen giver en ugentlig, grøn indsprøjtning, hvor naturvejlederen viser alt fra skjulte naturperler, herlige havudsigter, strømmende vandløb til gamle skovstrækninger, vilde dyr og meget mere.

Turene plejer at have et højt underholdningsniveau og er for alle, der gerne vil have en god gåtur og måske en røverhistorie eller to undervejs.

Gratis - kræver kun tilmelding

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding pga. af coronasituationen. Der er et begrænset antal pladser på hver tur, som gives først-til-mølle.

Naturvejlederens ture var tidligere forbeholdt nuværende og tidligere deltagere på patient- og rygestopforløb og medlemmer af patientforeninger, men er nu åbnet op for alle.

Du kan læse alt om turene og tilmelde dig her: https://vordingborg.dk/oplev/aktiv-i-det-fri/onsdagsturen