Støtter auktion til fordel for børn på flugt

Igen i år deltager Vordingborg Kommune i Danmarks indsamling.

Igen i år er Vordingborg Kommune med, når hele Danmark sammen med DR og 12 af landets største humanitære organisationer samler ind til et humanitært formål.

I år er det børn på flugt, som er temaet for årets Danmarks Indsamling.

”Vi har ikke været i tvivl om, at vi skal støtte dette humanitære formål. Der er mange børn i verden, som ganske ufrivillig er på flugt og på grund af krig, uroligheder eller andre voldsomme begivenheder har måtte forlade deres hjem. Jeg tror ikke, at nogen af os i et så velhavende, velfungerende og trygt samfund som det danske helt kan forstå, hvad de børn udsættes for og må udholde under deres flugt,” siger borgmester Mikael Smed.

I år er det en eksklusiv aftensejltur på Grønsund med en af Danmarks ældste træfærger, Færgen IDA, til en værdi på 10.000 kr., som Vordingborg Kommune har sat på auktion. En sejltur som skal afholdes i IDA’s sejlsæson som strækker sig fra 1. maj til 1. september.

”Det bliver en stor oplevelse, for dem som vinder auktionen. Udover den tre timer lange sejltur, får man, hvis man ønsker det, en guide med på turen, der kan fortælle om det store blå eventyr, der kan opleves på vores 385 kilometer lange og vidunderlige kyststrækning. Og man kan jo invitere hele familien eller vennerne med, og for egen regning arrangere spisning, ølsmagning, personalemøde eller hvad man nu har lyst til,” siger Mikael Smed.

Sejlturen med IDA kan der bydes på frem til den 1. februar kl. 18.45. Det sker på www.lauritz.com Samme aften sender DR1 det store live TV-show, direkte fra Vejle.

Siden 2017 har alle landets kommuner haft mulighed for at være en del af ”Danmark på Auktion” ved at sætte produkter og oplevelser til salg til fordel for Danmarks Indsamling.

Følg med i aktionen her; https://www.lauritz.com/da/auktion/vordingborg-kommune-eksklusiv-sejltur-med-faergen-ida-for-o/i5560123/