Store cykeldag på M/F IDA lørdag 19. maj

i år er der tilbud om gratis is til deltagerne i Store Cykeldag.

Kør en tur – og klip en is! For niende gang arrangerer Idas Venner Store cykeldag på M/F IDA og i år er der et særligt tilbud til alle cyklister. Kør ud og find posten med en klipper, og byt klippet ud med en is. Der er seks poster, men kun én is pr cyklist.

 

Cykeldagen er pinselørdag, 19. maj, og som altid er sejlads for cyklister gratis hele dagen. Fra første færge kl. 9 til den sidste fra Bogø kl. 18.15. På Bogø er møllen åben, smedemester Leif Nowicki viser sit skatkammer med veterankøretøjer frem i Smedestræde, og der er tre poster med klip på øen.

 

Rikke Fabienke, forretningschef Business Lolland-Falster åbner cykeldagen på havnen i Stubbekøbing kl. 1030, der er stort kaffetelt på Stubbekøbing havnog tre poster med klipper i Stubbekøbing og omegn.

 

På Stubbekøbings gamle rådhus på Torvet er der foto-udstilling med den lokale fotograf Jesper Fyhrs fotos, og børn fra Stubbekøbing og Bogø viser tegninger; naturligvis af cykler.

 

Alle cyklister får kort-materiale med turforslag og informationer om, hvor de kan finde posterne, udleveret og som altid er der rød doping til alle.

 

I Stubbekøbing er der også hornfiskefestival pinselørdag, så der er lagt op til en aktiv festdag i det splinternye havnemiljø.