Vandmagasin er sat i søen

Danmarks længste kyststrækning forpligter.

Vordingborg Kommune har den 30. april lanceret et stort nyt vandmagasin, som har til formål at sætte fokus på livet ved vandet, og sætte fokus på kommunens 385 kilometer lange kyststrækning.

Magasinet sætter fokus på alt det du kan opleve - og alt det du kan besøge. Men også alt det der bare gør det super attraktivt at bo i kommunen, at være forening eller drive sin virksomhed fra Storbyens sunde og smukke Forhave.

Der er bestilt 5000 magasiner, som skulle være delt ud i april måned. Det har desværre ikke kunne lade sig gøre grundet COVID-19. Magasinerne vil blive udleveret, når hverdagen begynder at vende tilbage.

Hvis man ønsker et eksemplar, eller nogle til uddeling, så er man velkommen til at kontakte beny@vordingborg.dk.

Magasinerne vil blive brugt som et led i bosætningsindsatsen og turismeindsatsen i Vordingborg Kommune, men også til alle dem der allerede bor her, som forhåbentligt bliver fristet til at tage på Blå Eventyr.

Der skal lyde en særlig stor tak til alle dem der har medvirket i magasinet. Vordingborg Kommune er meget glade for at de personer og familier, som har stillet op til interview, har givet deres egen og helt personlige historie, så magasinet har kunne blive så ”nært” som muligt.

Læs magasinet som pdf