Lærerliste

Amy Vestbø (klassisk sang)


Mail: amyvestboe@gmail.com
Tlf: 50 40 86 78

Jeg hedder Amy, og jeg kommer fra USA. 
 Jeg har en dansk mand og to dejlige børn.  Jeg har boet i Danmark i næsten 17 år.  Jeg underviser i klassisk sang.

Anne Marie Hjort Christiansen (violin)


Mail: amhjortc@gmail.com
Tlf: 60198162

Jeg hedder Anne Marie og underviser i violin. Jeg færdiggjorde min kandidat i violin på Det kongelige Danske Musikkonservatorium i juni 2019
og underviser violinelever i Vordingborg Musikskole og på Københavns Musikskole.
Udover at undervise, spiller jeg også koncerter, gerne folkemusikinspireret og ny musik i selskab med accordionisten Kamila Olas.
Jeg sætter stor pris på at have mulighed for at dele min glæde ved musikken med mine elever.

 

 

 

 

Anne Turner (cello, symfoniorkester)


Mail: antu@vordingborg.dk
Tlf: 20650546

Jeg er cellist og underviser i cello og har ansvaret for de klassiske ensembler på Musikskolen. Desuden er jeg klassisk koordinator for hele Musikskolen og områdeleder for Mønafdelingen. Jeg er født og opvokset i London og uddannet der på The Royal Academy of music. I 1981 flyttede jeg til Danmark, hvor jeg har levet af at spille i mange år, både som orkestermusiker og kammermusiker. Jeg kom til området her, da jeg blev ansat i Størstrøms Kammerensemble i 1990. Nu, udover at undervise, spiller jeg stadigvæk koncerter både solo- og kammermusikkoncerter.

Birgitte Warberg (solosang, kor)

Mail: birgittewarberg@hotmail.com
Tlf: 20958229

Christian Hillesø (trommer)


Mail: hillesoe@hotmail.com
Tlf: 23860522

Jeg underviser i trommer i Stege samt Vordingborg. Jeg er oprindeligt uddannet på det Kongelige Danske Kunstakademi, samt på Lunds universitet - men bor nu på Møn. Har spillet trommer siden jeg var 7 år og arbejdet professionelt med musik og lyd siden akademiet.
Bla. som trommeslager og producer i bandet Moicaprice.

Ditte Caspersen (klarinet, karrusel, rytmik-koordinator)


Mail: dica@vordingborg.dk
Tlf: 41986504

Jeg underviser i klarinet, rytmik og på musikkarrusellen. Jeg har været tilknyttet Vordingborg Musikskole siden 1994. Fra januar 2009 ligeledes som koordinator af forskolen. Jeg er linieuddannet musiklærer fra Vordingborg Seminarium i 1995. Sideløbende studerede jeg hos den tidligere soloklarinettist ved Sjællands Symfoniorkester Svend Pontoppidan. Siden 1991 har jeg spillet i Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester. I sommeren 2010 deltog vi atter i Dyrehaven sammen med Det Kgl. Teater. Udover mit virke på Musikskolen, arbejder jeg på Præstø Privatskole, hvor jeg underviser i musik og dansk. Jeg har ligeledes erfaring som underviser i bla. daginstitutioner. Jeg bor i Ørslev ved Vordingborg sammen med min mand Jacob og vores to dejlige børn.

 

Gasem Pedersen (guitar, kompagnon)


Mail: gasemp@hotmail.com
Tlf: 26711025

Kort om mig. Jeg er 46 år og oprindeligt fra Skanderborg. Hvis du hører godt efter, er der vist stadig en smule jysk accent at spore. Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorie i 2002 som musiker/ Guitarlærer og med en Master i sammenspilsledelse men jeg har undervist i musik siden jeg som 16 årig blev ansat som musiklærer i Skanderborg Ungdomsskole. Jeg har undervist i den aldersgruppe man vel kunne kalde: fra vugge til grav. Og jeg elsker det hele, faktisk. Som musiker/komponist/arrangør/producer, har jeg arbejdet med alt fra Det Kgl Kapel til Shu-Bi-Dua, Nik & Jay, Outlandish, Ace og Base, Carlos Santana og mange andre. Ved siden af mit virke som underviser laver jeg også lyddesign til større danske virksomheder. For mig er der ingen forskel på om jeg spiller en koncert for 5 eller 80.000 mennesker, eller om jeg underviser i en børnehave eller på konservatoriet. Når man spiller musik formidler man følelser. Helt det samme som når vi i en undervisningssituation, arbejder med at grave magien ud af en sang. Og det er den magi og formidlingen af den, der er min drivkraft! Jeg håber vi ses

 

 

 

Henning Andresen (tværfløjte, karrusel)

Mail: andresenhenning@gmail.com
Tlf: 40131485

Jeg hedder Henning Andresen. Jeg underviser i tværfløjte og i musik-karrusellen. Tværfløjten er et dejligt instrument, da den kan bruges i mange forskellige genrer. Man kan spille pop, rock, salsa, klassisk og meget meget mere. …..og så er den meget nem at have med sig alle steder – i skoven, på stranden eller på en klippeø!   

Henrik Christiansen (klaver, sammenspil)


Mail: hech@vordingborg.dk
Tlf: 21283031

Jeg er leder af Musikskolen. Ind imellem møder, mails, telefoner, budgetter, regnskaber og årsplaner bliver der også lidt tid til at undervise i klaver på Musikskolen. Desuden arrangerer jeg musikken og leder musikskolens salsaband ”La Charanga”. I mange weekender suser jeg Danmark rund sammen med tresserbandet ”Hithouse Shakers”

Herbert Boersma (violin, symfoniorkester)


Mail: violinelev@gmail.com
Tlf: 60656696

Mit navn er Herbert Boersma, født i Rotterdam, men opvokset på Als i Sønderjylland. Jeg har fordybet mig i violinspillet i over 20 år og det har bragt mig vidt omkring med spændende koncerter som solist foran orkestre og flere års fordybende uddannelsesrejser hos promintente violinprofessorer i Usa og Polen.
Musik er en fantastisk ting der bringer glæde og mening i hverdagen og i mit virke som udøvende musiker og violinpædagog, er det en ære at kunne fylde publikum og elever med glæde og inspiration for violinens mange musikalske facetter.

 

Jacob Vogel (el-bas, el-guitar, guitar, sammenspil)


Mail: guitarvogel@gmail.com
Tlf: 26390582

Jacob Vogel 38 år Guitarlærer Har arbejdet som guitarist og guitarlærer i lidt over 20 år. Jeg elsker at dele min passion for musik og mit fag med eleverne. Mit pædagogiske udgangspunkt for undervisningen er at motivere og inspirere eleverne til selv at få 'drivet' og lysten til at øve sig og blive bedre. Mange Hilsner Jacob

 

Jens Ulrik Simonsen (trommer, sammenspil)


Mail: jensulrik@stofanet.dk
Tlf: 20427992


 

Jørgen Kronback (guitar, el-bas, kontrabas, sammenspil)


Mail: jorgenkronback@gmail.com
Tlf: 41412142

"Underviser i akustisk guitar, el-bas, kontrabas og sammenspil (Vordiville Band) Læreruddannet fra Haslev Seminarium med musik som liniefag, og har efterfølgende fået intens privatundervisning i guitar og bas. Har gennemført DMpF's efteruddannelse og deltaget i mange kurser, især i sammenspil. Har undervist på musikskole siden 1972 (Næstved, Haslev, Holmgaard, Køge, Vordingborg) og Haslev Seminarium siden 1980. Længerevarende aktiv musikudøvelse i Haslev Big Band, Midtsjællands Kammerorkester, Amatørsymfonikerne og Storstrøms Symfoniorkester. Medvirket som orkesterleder i en del musicals og shows."

 

Kasper Lykke Hedegaard (violin, hørelære)


Mail: lykkekasper@hotmail.com
Tlf: 25629459

Hej, jeg hedder Kasper.
Jeg er violinist og hørelærepædagog og blev færdiguddannet på konservatoriet i København i 2014.
Jeg bor i København og har gjort det i mange år, men jeg har rødder i det vestjyske.
Jeg er fuldblodsviolinist, men har en stor passion for hørelære og hvordan man kan bruge vores fantastiske ører bedst muligt.
Derfor tog jeg en kandidatuddannelse i hørelære, hvor jeg havde mulighed for, foruden at spille violin, at dykke ned i hørelære, musikteori, direktion, klaver og cembalo.
Udover at undervise her på musikskolen, er jeg blandt andet hørelærelærer på Konservatoriet i København.
Jeg elsker barokmusik! - men jeg har også altid haft en stor forkærlighed for det nordiske tonesprog. Grieg er nok min yndlingskomponist!
Når jeg ikke spiller (hvilket ellers er det meste af tiden!), kan man finde mig rundt omkring på Københavns løbestier eller på en lang vandringsrute med en rygsæk på.

 

 

 

 

Maj-Britt Madsen (kompagnon koordinator, sang)


Mail: mbmsmail@gmail.com
Tlf: 26584253

Jeg er uddannet sanger og musiklærer fra Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh. og har undervist en del år, bl.a. her på Musikskolen for mange år siden.
Nu er jeg vendt tilbage til Sydsjælland og Danmarks dejligste musikskole, hvor jeg underviser i sang, og arbejder som projekt koordinator.

Martin Mahler (guitar, el-guitar, el-bas, sammenspil)


Mail: mmah@vordingborg.dk
Tlf: 26149128

Jeg er uddannet guitarist og musiklærer fra Rytmisk Musikkonservatorium
København i 2001. Som spæd lå jeg i liften og lyttede til min mors orgelspil.
Da jeg blev større spillede jeg trompet hos min far og på hjemmelavede trommer
af Dynamo vaskepulverbøtter og grydelåg. Siden gik jeg i Musikskolen og på MGK.
Jeg har undervist i Musikskolen siden 1994 og spillet med The Roadhouse Band,
The Real Police Act, Acoustic Treo, Quote Pop, Duo M, Fiesta, Onslow, Simon Says,
Funk Daddy, Latin Fever, Super Deluxe,
m. fl.
Ved siden af musikken holder jeg af fotografering, cykling, god mad, chokolade,
italiensk rødvin, et knitrende bål, en ledig parkeringsplads, en flot solnedgang, 
og min søn Orla.

 

 

 

Mette Abraham (sang, kor, kompagnon)


Mail: metteabraham06@gmail.com
Tlf: 20823414

Jeg underviser i solosang og kor på Musikskolen.

 

Michael Hillenstedt (guitar, guitarensemblet)


Mail: hillenstedt@paradis.dk
Tlf: 51775121

Født i Hamborg 1958. Diplommusiklærer fra Konservatoriet i Hamborg 1989 og Mag.Art. i Musikvidenskab fra universitetet 1990. 5 års arbejde som guitar- og teorilærer i Island. B.phil.isl. fra Reykjaviks universitet 1994. Siden 1996 Guitarlærer i Vordingborg musikskole. Jeg underviser desuden guitarensemblet, ad-hoc-sammenspil, musikkarruselen og i blokfløjte. Marathonløber, marcipanspiser. Kirkesanger i Sværdborg og Lundby.

Niels Andersen (klaver, blokfløjte, sammenspil)


Mail: roemer.andersen@gmail.com
Tlf: 25602089

Jeg underviser i klaver, keyboard, blokfløjte og sammenspil - Undying (Skotsk-irsk folkrock) og Folk4U (Keltisk akustisk musik) Jeg er glad for musik specielt folkemusik og naturen.

 

Oliver Nani (rytmik)


Mail: olivernanidk@gmail.com
Tlf: 41588860

Jeg underviser i rytmik på musikskolen. Vi går benhårdt efter lys i øjnene, gang i kroppen og magiske musikoplevelser. 
Jeg er guitarist, sanger, komponist, sangskriver og altmuligmusiker, og ud over musik beskæftiger jeg mig som lærer, stenstabler, lommefilosof og entusiast i almindelighed.

Rasmus Schæffer (tværfløjte)

Mail: rasmus151@hotmail.com
Tlf: 26248370

Rasmus Welling (klaver, keyboard, klarinet, saxofon, sammenspil)


Mail: rasmuswelling@hotmail.com
Tlf: 21927887

Jeg hedder Rasmus Welling. Mit hovedinstrument er saxofon. Jeg har spillet professionelt siden 1982 indenfor genrene soul/funk/jazz. Jeg har bifag fra Kbh. Uni i Musik og har PO1 fra Kirkemusikskolen i Roskilde. Jeg har deltaget i utallige kliniks med amerikanske saxofonister - bl.a Dave Liebmann med Quest i 1986, samt Joe Henderson og Jerry Bergonzi mm. Jeg har undervist på div. aftenskoler - bl.a Rytmisk Center i København - Avedøre Statsskole (gym), Køge VUC (HF)& TOKAI Boarding School i Præstø. i musik og på Ishøj MGK og Ishøj Musikskole, Karlebo Musikskole, Østsjællands Musikskole (nu Faxe) og Næstved Musikskole og Vordingborg Musikskole. Jeg har undervist i saxofon, fløjte, klarinet, klaver, sammenspil, teori og hørelære samt improvisation. Jeg har også i en årrække været big band leder for Nivå Big Band.. Jeger pt. Vordingborg Musikskoles tillidsmand og stressvejleder i Vordingborg Kommune. Jeg er også Sikkerhedsrepræsentant- supleant og repræsentant i Musikskolens MED-udvalg.

Sanne Damore (obo, blæsersammenspil)


Mail: sannedamore@hotmail.com
Tlf: 26286708

Oboist Sanne Damore Sanne Damore (f. 1961) er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med professor Jørgen Hammergaard og solooboist Bjørn Carl Nielsen som lærere. Derudover har soloklarinettist Jørgen Misser Jensen, engelskhornist Gert Herzberg og fagottist Peter Bastian været til stor inspiration for udviklingen af hendes musikalitet. Under Sannes konservatoriestudie deltog hun desuden i mesterklasse hos den engelske oboist Gordon Hunt. Efter sin diplomeksamen i 1988 har Sanne haft kontrakt i Det Kgl. Kapel og været assistent i de fleste orkestre herhjemme. Hun er fast tilknyttet Storstrøms Symfoniorkester og Akademisk Orkester og Kor. Sanne har tidligere været solist med Midtsjællands Kammerensemble og Akademisk Orkester og Kor, og fungerer som solist i kirker. I 1999 dannede Sanne Damore duoen Deux Femmes med harpenist Berit Spælling. En duo som giver koncerter og spiller til eksklusive arrangementer i hele landet. Udover at være oboist har Sanne ladet sin kreativitet udfolde sig som entertainer og skuespiller i zecretzervice og Den falske Brud, og som sanger i La Primadonna – et show, hvor hun optræder som falsk operasanger sammen med operasanger Ernst Sondum Dalgard og pianist Vagn Sørensen. Som oboist medvirker Sanne på indspilninger med bl.a. Sebastian, Annemarie Zimakoff, Kristian Lilholt. Derudover underviser hun i obo og giver karrierecoaching på Dansk Musiker Forbund. Sanne er kirkesanger i Udby/Ørslev Kirker samt Gundslev Kirke.

Santa Reinbergs (klaver)


Mail: santareinbergs@gmail.com
Tlf: 51394173

Jeg underviser i klassisk klaver og har været tilknyttet musikskolen siden 2004. Jeg spiller selv orgel i 3 landsby kirker, hvor jeg leder "Babysalmesang" og børnekor. Jeg spiller fordi det er det jeg er bedst til. Da jeg var 6 år overtalte jeg mine forældre til at skrive mig op til musikskole. Siden den gang har jeg øvet mig mange timer på klaver og orgel. Nu kan jeg spille for andre og lære andre at spille. Jeg er uddannet på vestjysk musikkonservatorium, musik college i Letland og har været på en børne musikskole i 8 år. Jeg har spillet på klaver siden 1982. Jeg synes at musikken hjælper mig med at holde "styr" på mine følelser. Jeg kan godt blive i dårligt humør hvis jeg ikke har spillet på klaver i flere dage. Hvis man skal af med nogle negative følelser, så er det bare at finde et musikstykke der passer til humøret. Jeg bor i Næstved og i min fritid er jeg sammen med min familie, min mand og vores 2 børn. Jeg kan godt lide at læse en god bog, gå lange ture eller arbejde i haven om sommeren.

 

Svetlana Langhoff (klaver)


Mail: Svetlana@nyraad.net
Tlf: 24812354

Svetlana Langhoff er uddannet pianist fra konservatorierne i Beograd ( Serbien ) og Rotterdam ( Holland ). Desuden har hun taget efteruddannelse i Suzukimetoden fra Det Danske Suzukiinstitut og organistuddannelse fra Sjællands Kirkemusikskole. Hun er ansat som klaverlærer i Vordingborg Musikskole og som organist i Mern og Øster Egesborg kirker.

Søren Valsøe (kompagnon)


Jeg er tilknyttet kompagnonundervisningen i Vordingborg Musikskole. 
Jeg er uddannet pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København,
har undervist i over 15 år år og har turneret med artister som Christopher og Hjalmer.
Mail: soerenvalsoee@gmail.com
Tlf:

Zier Romme (klaver)