24. sep 2020

Camønoen bliver virkelig på Møn, Bogø og Nyord

Så er det lige før, Camønoen indvies. Nu ligger det fast, hvor ruten skal gå. Derfor er driftsfolkene i fuld gang med at sætte pæle op på Møn, Nyord og Bogø.

FAKTA

Så bliver Kongerigets venligste vandrerute Camønoen endelig til virkelighed. Der er afholdt "Kend din ø"-aftener for netværket og alle andre interesserede med spændende temaer om at udvikle erhverv og venlighed i ø-samfund. Aftenerne er meget populære, så hvis du ikke har været med et arrangement endnu, så hold øje med, hvornår det næste finder sted på camønoens hjemmeside.

ÅBNING FOR PILGRIMME

Palmesøndag den 20. marts 2016 åbnes Camønoen for pilgrimme og andre interesserede med tre temavandringer. 

  • Fællesskab
  • Enkelthed
  • Stilhed

Vi er faktisk stolte af at kunne fortælle, at to af turene allerede er udsolgt, men der er stadig billetter til turen Fællesskab for forældre og børn, også i barnevogn. Billetterne kan købes på ebillet, og Camønoen bidrager med mere end 100 mennesker til gudstjenesten i Stege Kirke. Gudstjenesten er åben for alle.

HVOR ER CAMØNOEN?

Men hvor er Camønoen så? Hvor er kortet? Hvor kan jeg læse om den? Hvad er det for noget? Og hvor går ruten? Tjah, gode spørgsmål, som igennem de seneste to år er blevet stillet igen og igen. 

Ruten begynder at tage form. Kortet er ved at blive tegnet og lige nu går og kører driftsfolk fra Vordingborg Kommune rundt på Bogø, Nyord og Møn og sætter pæle op. De først 30 pæle er i jorden, klar til montering af skiltene. Skiltene er bestilt. De skulle lige tegnes færdigt først, så de har det helt rigtige Camønolook men de er på vej. Vi glæder os til, at Camønoen kan følges igennem byer og landskaber forbi de venlige og glade ildsjæle, som vandrerne vil møde på deres vej. På Naturstyrelsens arealer vil det være Naturstyrelsen, der afmærker ruten.

DEN STORE ÅBNING 18. JUNI 2016

Den store åbning af Camønoen bliver et brag af en fest, der starter i Stege den 18. juni 2016. Glæd dig. Sæt datoen i kalenderen, for det bliver godt.