Mænds Fællesskaber

Velkommen til Mænds Fællesskaber

---

Vi er åbne igen fra d. 29. juni!

Efter en længere nedlukning på grund corona-virus, kan vi nu med glæde meddele, at vi er åbne igen pr. mandag d. 29. juni.

Vi glæder os til at se jer igen!

---

Mænds Fællesskaber er en unik mulighed for dig, der er mand, +60 år og bor i Vordingborg Kommune. Du har nemlig fra 13. januar 2020 fået et aktivitetshus - kun for mænd. Her kan du være med til alt fra håndværksting, madlavning, musik, fisketure, ølbrygning, ture ud af huset og meget mere. Men også bare til en kop kaffe, et spil kort eller en røverhistorie.

Lav det, du har lyst til!
Du er også med til at bestemme, hvad der skal ske i huset. Måske kan du noget, som kunne være sjovt eller hyggeligt at lave sammen andre? Eller måske har du lyst til at lave eller lære noget, som andre i huset kan?

Kig forbi!
Du er altid velkommen til at kigge forbi - helt uformelt og uforpligtende. Der er altid varm kaffe på kanden, og der er formenlig også gang i en masse aktiviteter. Og du er altid velkommen til at ringe til Kristina på tlf. 40 18 15 81 og høre mere om Mænds Fællesskaber og de aktiviteter, der er i - og ude af - huset.

Du kan se de kommende ugers aktiviteter her.

BEMÆRK: Vi har netop fået adgang til en ny aktivitetsoversigt, som fungerer bedre end oversigten og tilmeldingen via Facebook. Du skal derfor IKKE længere kigge efter aktiviteter eller tilmelde dig via vores Facebookside, men klikke her i stedet. 

Der er åbent hver mandag mellem kl. 10-15 - kun lukket på helligdage.

Mange hilsner fra os alle i teamet bag Mænds Fællesskaber

 Se og tilmeld dig aktiviteter i Mænds Fællesskaber her

Hvordan melder jeg mig til aktiviteter?

Næsten alle aktiviteter er gratis og kræver ikke tilmelding - du kan bare dukke op. Hvis en aktivitet kræver tilmelding, kan du se det i aktivitetsoversigten. Men hvis du har mod på det, må du meget gerne tilmelde dig aktiviteterne, selvom de ikke kræver tilmelding. Så har ham/hende, der står for aktiviteten, et overblik over, hvor mange der kommer.

For at tilmelde dig en aktivitet, skal du blot klikke her for at komme til aktivitetsoversigten.

Du kan også tilmelde dig til Kristina på tlf.: 40181581.

Hvad koster det?

Som udgangs punkt er er det gratis at komme i Mænds Fællesskaber og deltage i aktiviteter. Dog koster madaktiviteterne ca. kr. 50,-, som dækker indkøb af råvarer.

Du kan altid købe kaffe/the og ostemadder for 15 kr.

Der er også mulighed for at bestille smørrebrød eller sandwich hos Maja´s køkken på tlf. 55 38 05 03. Se hele menuen her. Det skal helst bestilles dagen før.

Hvordan kommer jeg til Mænds Fællesskaber?

Busrute 660R fra Vordingborg/Stege og rute 669 fra Lundby/Præstø/Mern kører næsten lige til døren (ca. 500m at gå fra bus 660R). Find busstiderne på www.rejseplanen.dk.

Du kan også benytte dig af Flextrafik, som du kan kontakte på tlf. 70 26 27 27. Husk, at Flextrafik skal bestilles senest 2 timer før brug af transport. Læs mere om Flextrafik her.

Der er også mulighed for at lave aftaler om samkørsel med andre fra dit område. Det kan du enten aftale, når du kommer i aktivitetshuset eller ringe til Kristina på tlf. 40 18 15 81.