Bårse afdelingen

Svend Gønge-skolen Bårse er en underafdeling af Svend-Gønge Skolen i Lundby. Skolen er beliggende tre minutter fra motorvejstilkørslen 39 i Bårse, hvilket gør den til et oplagt valg for pendlerfamilier.

Det er en lille indskolingsafdeling med skoletilbud til elever fra børnehaveklasse til og med 3.klassetrin. Vores elever i Bårse og Lundby mødes om forskellige aktiviteter gennem hele deres skoleforløb, således at de har knyttet venskaber inden de samles på 4.årgang i Lundby.

Foruden skole tilbyder vi skoleklub fra klokken 6.00 om morgenen. Skoledagen er fra 8.00 til 14.00. Herefter er der igen mulighed for klub helt frem til klokken 17.00. Fredag lukker vi dog 16.30.

Vi lægger vægt på trivsel og faglighed i trygge rammer. Skolen i Bårse er en lille afdeling, hvor alle børn og voksne kender hinanden. Vi arbejder på tværs af årgangene, hvilket giver optimale muligheder for at tilbyde alle vores elever udfordringer, der netop passer til den enkelte. Samarbejde mellem forældre, bedsteforældre og lokalsamfund har høj prioritet. Og vi sætter stor pris på den opbakning, vi har til skolen.

Vi vil meget gerne vise skolen frem og svare på spørgsmål.

Kontakt os endelig.

Læs mere om afdelingen her