Lundby afdelingen

Lundby afdelingen er Svend Gønge-Skolens største afdeling, med ca. 360 elever fordelt på klasser fra 0. klasse til 9. klasse. Der er primært to spor på hver årgang. Lundby afdelingen er placeret på toppen af bakken imellem Lundby og gammel Lundby. Afdelingen har egen skov og å, hvilket gør, at naturen er et naturligt omdrejningspunkt for børn og voksne. I skoven ligger der to shelters med bålplads, som ofte bruges i undervisningen.

I 2016 blev indskoling og klubområdet renoveret til stor glæde for børn og voksne. Der blev bl.a. etableret et auditorie til gavn for hele skolen og lokalområdet, en motorikbakke, læsehuler, istandsatte lokaler, samt nye legemuligheder. Afdelingen har fantastiske rammer til bevægelse i skole og fritid, med integreret hal, tennisbaner og fodboldbaner ved siden af. Derudover vil afdelingen inden længe have 40 O-løbsposter placeret rundt på skolen areal. Skoleklubben er placeret på afdelingen.

Hver dag tilbyder afdelingen sen morgenmad fra 9.30 til 10.00 til de børn, som har behov for det.

Afdelingen har gode offentlige transport muligheder med busstoppested ved skolen og ca. 10 min gang til togstationen.

Vi lægger vægt på trivsel, høj faglighed og god kommunikation.

Vi vil meget gerne vise skolen frem og svare på spørgsmål.

Kontakt os endelig.