Center for Rusmidler

Velkommen til Center for Rusmidler

 

VIGTIGT – COVID 19

Vi passer på dig – og på os selv. Det er derfor vigtigt, at du fortæller os, hvis du har symptomer på Covid-19 smitte, eller hvis du allerede har sygdommen, inden du opsøger Center for Rusmidler. Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 5536 4000

 

Henvender du dig for hjælp?

Er det første gang, du henvender dig til Center for Rusmidler, kan du ringe på tlf. 5536 4000 i telefontiden (mandag til fredag mellem kl. 9.00-12.00) og lave en aftale med en af vores rådgivere.

 

Er du allerede i gang med et samtaleforløb?

Vi har igen lukket op for samtaler i centeret. Når du ankommer til centret, bedes du tage plads i en ledig stol i et af ventefelterne lige umiddelbart inden for døren til Center for Rusmidler. Du vil herefter blive hentet af din rådgiver.

 

Får du udleveret medicin?

Vores medicinudlevering er åben som normalt, mandag, tirsdag og torsdag i tidsrummet 9.00-10.30 og 11.30 til 12.00. Medicinen udleveres ekstraordinært gennem et vindue i samme område som indgangen til medicinudleveringen.

 

Har du en lægesamtale?

Når du ankommer til centret, bedes du tage plads i en ledig stol i et af ventefelterne lige umiddelbart inden for døren til Center for Rusmidler. Du vil herefter blive hentet af din rådgiver.

 

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe os på tlf. 5536 4000 (mandag til fredag mellem kl. 9.00-12.00).

For uddybende indformation vedr. Covid 19, læs mere på Vordingborg Kommunes hjemmeside: LÆS HER, INDEN DU HENVENDER DIG TIL OS.Har du - eller en pårørende - et problem med alkohol, hash eller andre rusmidler?

Alkoholrådgivningen

Ungerådgivningen

Stofrådgivningen

Medicinudlevering

 Vores erfarne rådgivere er altid klar til at hjælpe - med alt fra et godt råd, til et længere forløb.

Hvad enten du har brug for at få dit forbrug under kontrol, eller at stoppe forbruget helt, kan vi hjælpe dig på en måde som passer dig.