Spring til indhold

Deltag i debatten om nye vindmølle- og solcelleprojekter

Kom til informationsmøde i Mern Forsamlingshus tirsdag 31. oktober kl. 19.

Torsdag aften var over 150 mennesker mødt frem i Lundby for at høre nærmere om de konkrete projektforslag kommunen har modtaget til opstilling af nye vindmøller og solceller.

Torsdagens møde er det første af to møder, hvor borgerne er inviteret til at høre nærmere om de enkelte projektforslag.

Møderne giver på den måde mere viden om de enkelte projekter, som borgerne kan bruge som grundlag for eventuelle høringssvar til projekterne.

Projekterne blev præsenteret af de 5 selskaber, som står bag ansøgningerne. Og de fremmødte benyttede sig flittigt at muligheden for dialog med selskaberne i forhold til det enkelte projekt.

Vi takker for den store interesse, og ser frem til at modtage mange høringssvar.

Næste informationsmøde holdes i Mern forsamlingshus tirsdag 31. oktober kl. 19. Her er det projektforslagene for den østlige del af kommunen, der fortælles om.

Vil du deltage på mødet i Mern, kan du tilmelde dig til planklima@vordingborg.dk

Vil du indsende forslag eller ideer, kan du gøre det til hoering-plan@vordingborg.dk inden den 6. november 2023. Du finder materiale, herunder beskrivelse af de 12 projekter på kommunens hjemmeside www.vordingborg.dk/høring under Planer. Høringen kommer til at danne baggrund for politikerne, når de senere skal træffe beslutning om, hvilke af i alt 12 projekter, der skal arbejdes videre med.