Nyt fra biblioteket uge 43

Ugens læser Ann Busch, børnetater, morgensang og ArtTalk.

Ugens læser

Ugens læser Ann Busch, repræsentant for Alternativet i kommunalbestyrelsen i Vordingborg kommune, er denne Ugens Læser.

Ann har kastet sig over bogen Bundfald af Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm. En spændingsroman, der handler om, hvordan voldsomme overgreb i barndommen giver sår på sjælen, der aldrig kan heles.

Du kan læse resten af boganmeldelse fra Ann Busch på enten vores hjemmeside vorbib.dk eller på facebook.

Børneteater

Der er stadig ledige billetter til 25 kr. pr. stk. på lørdag den 24/10 kl. 11.00, når der er teater for børn i salen på Vordingborg Bibliotek.

’En heldig kartoffel’ er en musikalsk og humoristisk forestilling for det yngste publikum i alderen 1 ½ - 4 år. I forestillingen inviteres publikum indenfor i Nannis grønne drivhus - et univers med lyde og dufte, samt en lille grådig mus.

Stykket handler om at være grådig og om ikke at ville dele.

Billetter kan købes på vbdetsker.dk eller på biblioteket.

Morgensang

Onsdag den 28/10 kl. 9-10 inviterer Vordingborg Bibliotek atter til morgensang, hvor temaet denne gang er danske sange, da uge 44 er ’spil dansk uge’.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at være med og tilmelding er ikke nødvendig. Sangglæde, godt humør og lysten til at synge sammen er vigtigere end noder og de rette toner. Vores frivillige huspianist Helle Nørgaard akkompagnerer sangene med klaver.

Onsdagsmorgensang er et fast arrangement i KulturArkaden den sidste onsdag i måneden kl. 9.

ArtTalk om samtidsdigtningen

Onsdag den 28. oktober kl. 19 på Møn Bibliotek fortæller Peter-Clement Woetmann, Thorvald Berthelsen og Bue P. Peitersen i en ArtTalk om samtidsdigtningen og deres værker.

Digtning er sprogets og vores undergrunds grundforskningslaboratorium, men er mere og mere marginaliseret i dagens offentlighed. Den nyere digtning har i de senere år ikke været håndsky over for bl.a. politiske emner som klimakrise og indvandring. Dette forhold, samsansning og genre- og kunstartsblandinger i samtidslyrikken diskuteres med eksempler fra de deltagende forfatteres egne værker.

Arrangementet er gratis mod fremvisning af billet, der kan hentes på vbdetsker.dk eller på biblioteket. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.