Ammeklinik

I Vordingborg kommune arbejder vi på at alle skal have mulighed for at amme, hvis de ønsker det. Vi anvender nyeste viden inden for amning og bestræber os på at forældre får tilstrækkelig viden om, hvad der skal til for, at amningen lykkes. Vi støtter forældrenes valg eller fravalg af amning. Alle sundhedsplejerske i Vordingborg kommune er uddannet til at vejlede i amning.

For kvinder med komplicerede ammeforløb eller med ekstra behov for ammevejledning både i graviditeten og efter fødslen er der tilbud om en eller flere konsultationer i Ammeklinikken. Fædre er meget velkomne og har stor betydning for amningens forløb.

Ammeklinikken varetages af sundhedsplejerske Maria Nedergaard, der er uddannet ammekonsulent.

Konsultationer i Ammeklinikken foregår i Familiernes Hus Åløkkevej 8 i Stensved. Du kan henvises via din egen sundhedsplejerske.

Ammeforberedelse

Venter du barn og har du et ønske om, at komme rigtig godt fra start med amning, så vil vores "kursus i amme forberedelse" måske lige være noget for dig.

Vi vil fremover tilbyde "Kursus i amme forberedelse" i Familiernes Hus i Stensved cirka 1 gang om måneden. Varighed 2 timer.

Kurset henvender sig til gravide fra terminsuge 32 og frem. 

Følg sundhedsplejen på Facebook eller Instagram, se opslag og datoer der

Tilmelding til Amme forberedelse

Kontakt

Sundhedsplejen

Vordingborg Sundhedscenter
Indgang 3
Sankelmarksvej 10A
4760 Vordingborg

Send os en mail

 

Følg Sundhedsplejen på Facebook og Instagram